Carpaccio van rosbief

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 gm dungesneden rosbief 1 bakje rucolasla (30 gr) 4 eetlepel(s) monini olijfolie met witte truffel; aroma 1 eetlepel(s) azijn 40 gm oude kaas (old amsterdam) 1/2 ciabatta
Voorbereiding
swijze: rosbief en rucola over 4 borden verdelen. dressing kloppen van olijfolie en azijn. dressing over rosbief sprenkelen. en bestrooien met zout en peper. kaas met grove rasp boven de borden raspen. Serveertips: serveren met ciabatta en witte kruidige wijn ( kangaroo ridge chardonnay Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

3

0.1

0.2002 :Fingerprint : 26450889,459712963,Kalorio

Carpaccio van rosbief is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept