2 grote gesnipperde uien 1 geperst teentje knoflook 2 eetlepel(s) olie 500 gm rundergehakt 1 zout, cayennepeper 1 groene paprika in reepjes 500 gm ontvelde tomaten in stukken 1 liter vleesbouillon 1 bl bruine bonen (inh. 1 liter), uitge; lekt 1 bl rode kidneybonen (inh. 400 g), uit; gelekt 3 eetlepel(s) chilisaus 3 jalapenopepers (pot) in stukjes 1 borrelglaasje tequila 1 zak tacochips (inh. 125 gr) 1 gedroogd spaans pepertje 75 gm geraspte belegen kaas Bak de ui en de knoflook 5 minuten in de olie. Voeg het gehakt, zout en cayennepeper toe en bak het gehakt in 5 minuten rul. Bak de paprika 1 minuut mee. Voeg de tomaten, bouillon en bruine bonen toe en breng het geheel aan de kook. Laat de soep afgedekt 40 minuten koken. Warm de kidneybonen, chilisaus en jalape¤opeper ca. 5 minuten mee. Roer er voor het serveren de tequila door. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Spreid de tacochips op een bakplaat uit. Verkruimel het Spaanse pepertje, vermeng het met de kaas strooi dit mengsel over de chips. Gratineer de tacochips onder de grill 5 minuten en bestrooi de soep ermee. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :