200 gm kip 1 1/2 liter bouillon 50 gm mihoen 1 prei 1 witte ui 1/2 theelepel(s) zout 1 theelepel(s) soja 1 snufje ve-tsin 1 ei 1 selderij Kook de kip in 2 liter water en bewaar, na verwijdering van de kip, de bouillon. Voeg, als u de bouillon niet krachtig genoeg vindt, een bouillonblokje toe. Week de mihoen en wat water na deze eerst in kleine stukjes te hebben gebroken. Snijd de kip, ui en prei fijn. Breng de bouillon aan de kook en voeg er de fijngesneden ingredi‰nten aan toe. Laat de soep ca. 10 minuten zachtjes stoven. Voeg de mihoen, zout, soja en ve-tsin toe. Klop het ei, bak een omelet en snijd die in zeer dunne reepjes. Dien de kippesoep op met sliertjes ei en fijngeknipte selderij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :