1 ui fijngesneden 2 eetlepel(s) zonnebloemolie 100 gm shii-take paddestoelen 1 pakje conimex mix voorchinese mie 65 gm chinese mie (conimex) 1 paksoi in repen, groen enwit gesc; heiden 100 gm tauge 2 eetlepel(s) gefruite uitjes Bak de ui in een ruime pan ñ 3 min. in de olie. Bak de shii-take 3-4 min. mee. Voeg de kruidenmix toe en roerbak ñ l min. Voeg de groentemix toe en roerbak nog ñ 2 min. Schenk er l liter warm water bij en breng de soep onder af en toe roeren aan de kook. Voeg de Chinese mie en het wit van de paksoi toe en kook de soep ñ 5 min. Roer de mie na ñ l min. los. Roer de laatste minuut het paksoigroen en de taug‚ erdoor. Serveer de soep met gefruite uitjes.Voorbereiding : ñ 20 min. Recipe by Tip Culinair :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :