1/2 blok tahoe in blokjes van 1 cm 4 eetlepel(s) japanse sojasaus (kikkoman) 2 eetlepel(s) olie 1 liter groentebouillon (van 2 tabletten) 2 losgeklopte eieren 4 lente-uitjes in ringetjes 1 rode peper in ringetjes (zaadjes v; erwijderd) Breng de tahoeblokjes in ruim water aan de kook. Neem ze, als ze bovendrijven, met schuimspaan uit pan en laat ze uitlekken. Schenk er 3 el sojasaus over. Bak in de olie de tahoeblokjes goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlek- ken. Breng de bouillon aan de kook. Maak op smaak met 1 el sojasaus. Schenk de eieren al roerend in een dunne straal bij de bouillon. Laat de eiervlokjes stollen. Voeg de tahoeblokjes, lente-ui en rode peper toe. Warm de soep goed door en serveer haar direct. Bak hele dunne omeletjes of flensjes. Maak er buideltjes van, gevuld met de blokjes tahoe en een beetje sambal. Geef er apart sojasaus bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :