Flensje gevuld met witte bonen en ham uit bayonne

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 gm witte boon, gedroogde 1 bouquet garni 30 gm bloem 2 eiwitten 100 gm ham, gekookte, in dunne plakjes 1 sjalot 50 gm boter 1 kervel 1 peper 1 zout ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 01.0;



4.02
Voorbereiding
stijd: 1 dag
Voorbereiding
stijd: 20 minuten Benodigde materialen: Een keukenmachine.
Voorbereiding
swijze De gedroogde witte bonen een nacht laten weken en de volgende dag gaar koken met het bouquet garni. De bonen uit laten lekken, het vocht opvangen en bewaren. Het bouquet garni verwijderen. De bonen in de keukenmachine pureren en met de bloem en de eiwitten mengen. Bak van dit beslag de kleine flensjes in ruim boter. Leg op ieder pannenkoekje een plakje ham en snijd doormidden. Voor de saus een kwart liter kookvocht met het gehakte sjalotje en de boter aan de kook brengen en enigszins in laten koken. De saus zeven. De pannenkoekjes in het midden van de borden leggen en de saus hier rondom scheppen. Garneer met wat reepjes ham en toefjes kervel. Bron: receptenweb.nl :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0



4.02 von :Letzte Aender. :

5.0



4.2002 :Fingerprint : 26450889,459712999,Kalorio

Flensje gevuld met witte bonen en ham uit bayonne is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mousseline met carpaccio van asperges
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept
Saltimbocca met room
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rauwe ham uit Bayonne met banaan
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept