30 sprietsjes bieslook 75 gm bloem 75 gm volkoren meel 1 zout 2 eieren 1 eetlepel(s) honing 1/2 liter melk 50 gm boter 2 bekertjes zure room 1 potje gekleurde deense viskuit 1 theelepel(s) milde paprikapoeder Bieslook fijn snijden (bewaar enkele sprietjes als garnering). Meng de bloem en het meel met het zout. Voeg dan de eieren en de honing toe en mix dit tot er een egale massa ontstaat. Voeg al roerend de melk met scheutjes toe. Meng de bieslook erdoor. Zet een steelpan met water op en dek dit af met een plat bord (r‚chaud). Bak nu met wat boter de 8 dunne flensjes en houd ze warm. De vulling bestaat uit een eetlepel zure room en een 1/2 eetlepel viskuit. Zorg dat het flensje mooi dicht geklapt kan worden. Op voorverwarmde borden twee flensjes met vulling dicht gevouwen presenteren. Garneren met wat zure room enkele korrels vis kuit en wat bieslook sprietjes die u met wat paprika poeder bestrooit. Recipe by MisterMail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :