Franse vissoep

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 bruine pistoletjes (afbak) 3 eetlepel(s) olijfolie 1 zak ratatouille groentemix (400 gr; ) 2 blikken tomaatblokjes (a 400 gr) 2 visbouillonblokjes 1 pakje kabeljauwfilet, graatvrij (d; iepvries 200 gr) 1 bakje ah fruit de mer (zeevruchten; 150 gr) 1 potje tapenade met gedroogde tomaa; tjes (140 gr)
Voorbereiding
swijze: oven voorverwarmen op 200 gr. broodjes afbakken. in braadpan olie verhitten . groentemix ca 3 min roerbakken. tomaatblokjes bouillonblokjes en 1/2 lt water toevoegen en aan de kook brengen. intussen kabeljauw in stukjes snijden. kabeljauw en fruit de mer toevoegen en ca 3 min zahtjes meekoken. soep op smaak brengen met zout en peper. soep serveren met warme broodjes en tapenade. Serveertips: wijn: undurraga sauvignon blanc knoflook kan natuurlijk ook heerlijk door de soep gedaan worden. Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

5.01.2003 :Fingerprint : 26450889,459713005,Kalorio

Franse vissoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept