Tofu wokreepjes met knoflook-koriandernoedels

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

600 g snijbonen 1 pak conimex wok noedels 330 g sofine tofu wokreepjes fris kruidig 250 g kerstomaatjes klein stukje rode peper conimex wok olie conimex woksaus knoflook koriander 4 eetlepels fijngehakte koriander
Voorbereiding
swijze: - Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.
- Was en snijd ondertussen de snijbonen in schuine ruitjes.
- Voeg de noedels en de snijbonen toe aan het kokende water en laat ze ca. 2 minuten koken. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
- Was en halveer de kerstomaatjes.
- Hak de rode peper fijn. Hoe meer rode peper hoe heter het gerecht - Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de Tofu Wokreepjes en de rode peper ca. 3-5 minuten.
- Schep de afgekoelde noedels en de snijbonen erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg dan de woksaus naar smaak (8-10 eetlepels) en de kerstomaatjes toe en schep alles nog een keer goed door elkaar.
- Schep de woknoedels in diepe borden of kommen en strooi de koriander erover.

Tofu wokreepjes met knoflook-koriandernoedels is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tofu Wokreepjes Met Knoflook-koriandernoedels
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soja-Koriandernoedels Met Tofu En Paksoi (Foto)
Bekijk recept

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept