- Was en snijd ondertussen de snijbonen in schuine ruitjes.
- Voeg de noedels en de snijbonen toe aan het kokende water en laat ze ca. 2 minuten koken. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
- Was en halveer de kerstomaatjes.
- Hak de rode peper fijn. Hoe meer rode peper hoe heter het gerecht - Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de Tofu Wokreepjes en de rode peper ca. 3-5 minuten.
- Schep de afgekoelde noedels en de snijbonen erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg dan de woksaus naar smaak (8-10 eetlepels) en de kerstomaatjes toe en schep alles nog een keer goed door elkaar.
- Schep de woknoedels in diepe borden of kommen en strooi de koriander erover. "},"recipeYield":"4 "}