Kruidige noedels met krokante tofureepjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 g gebroken verse sperzieboontjes 1 pakje sofine tofu wokreepjes fris kruidig conimex woksaus chili gember 1 bakje (40 g) alfalfa conimex wok olie

0.5 pak (125 g) conimex wok noedels BEREIDING Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de sperzieboontjes 8 minuten. Voeg de noedels en naar smaak de woksaus (ca. 5 eetlepels) toe en wok nog 1 minuut. Haal de noedels uit de wok en houd ze warm. Maak de wok schoon en zet deze terug op het vuur. Laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de tofureepjes krokant. Schep de noedels in diepe borden of kommen en bestrooi met de alfalfa. Bevat per portie: Energie 830 kcal Eiwitten 28 g Vet 48 g Koolhydraten 73 g
Prijs per persoon: ca. € 3,50 Klik op voor meer informatie. Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen.

Kruidige noedels met krokante tofureepjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Romige zuurkoolschotel met tofu
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met kikkererwten en gevulde tomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoen met tofu en cashewnoten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante tofu met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept