300 g (krul) andijvie 1 kleine ui 1/2 bakje champignons 1 el citroensap 3 tomaten 1/2 l blik artisjokken 7 zwarte olijven 300 g verse geitenkaas 5 el olie 3 el (rozemarijn) azijn zout peper 1 tl italiaanse keukenkruiden 1 klein teentje knoflook Van andijvie lelijke bladeren verwijderen. In reepjes snijden. In vergiet wassen en goed laten uitlekken. Ui pellen en in ringen snijden. Champignons wassen en in plakjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Tomaten wassen en in partjes snijden. Artisjokharten afgieten en in vieren snijden. Groente in grote schaal doen. Olijven erdoor scheppen. Kaas in stukjes snijden. Tot gebruik in koelkast zetten. In kommetje doen: olie, azijn, zout, peper en Italiaanse keukenkruiden. knoflook pellen en erboven uitpersen. Tot sausje roeren. Sausje en kaas door salade scheppen. Lekker met bruin stokbrood. voedingswaarde : 490 kcal p.p. voor- / bereidingstijd : 20 / 2 minuten
Maaltijd-andijviesalade met geitekaas is een recept van De Virtuele Keuken