100 gm chalotten 2 tenen knoflook 80 gm peultjes 150 gm gele paprika 120 gm courgette 400 gm chinese kool 1 eetlepel archadidolie 2 theelepels citroengras 2 theelepels vers gemberwortel 6 gm [verse] kukuma 1/4 liter groentefond 1 eetlepel mirin of rijstwijn 2 eetlepels lichte sojasaus 1 eetlepel vissaus / nam pla 1 sap + geraspte schil van 1/ 2 citr; oen 200 gm rauwe grote garnalen 1 zout + peper 1 theelepel maizena 1 eetlepel water 4 hardgekookte eieren 1 eetlepel bieslook 1 verse koriander hak sjalotten fijn snij knoflook in plakjes / paprika in blokjes / courgette in schijven van 1/2 cm / kool in reepjes van 2 cm. verhit olie in de wok en roerbak sjalot + knoflook 1/2 min. voeg citroengras, gember kurkuma toe blus af met fond voeg toe: mirin, soja+ vissaus, citroensap- + schil voeg peultjes, paprika, courgette, kool toe en sudder 4 min. voeg garnalen toe en sudder 3 min. voeg z + p toe leng maizena aan met water en voeg toe pel eieren en snij in 4-en garneer de curry met ei, bieslook en koriander