Curry van chinese kool

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gm chalotten 2 tenen knoflook 80 gm peultjes 150 gm gele paprika 120 gm courgette 400 gm chinese kool 1 eetlepel archadidolie 2 theelepels citroengras 2 theelepels vers gemberwortel 6 gm [verse] kukuma 1/4 liter groentefond 1 eetlepel mirin of rijstwijn 2 eetlepels lichte sojasaus 1 eetlepel vissaus / nam pla 1 sap + geraspte schil van 1/ 2 citr; oen 200 gm rauwe grote garnalen 1 zout + peper 1 theelepel maizena 1 eetlepel water 4 hardgekookte eieren 1 eetlepel bieslook 1 verse koriander hak sjalotten fijn snij knoflook in plakjes / paprika in blokjes / courgette in schijven van 1/2 cm / kool in reepjes van 2 cm. verhit olie in de wok en roerbak sjalot + knoflook 1/2 min. voeg citroengras, gember kurkuma toe blus af met fond voeg toe: mirin, soja+ vissaus, citroensap- + schil voeg peultjes, paprika, courgette, kool toe en sudder 4 min. voeg garnalen toe en sudder 3 min. voeg z + p toe leng maizena aan met water en voeg toe pel eieren en snij in 4-en garneer de curry met ei, bieslook en koriander

Curry van chinese kool is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept