1 struik andijvie ¢f 1/2 chinese koo; l 1 groene paprika 700 gm aardappelen 1 deciliter melk 1/2 theelepel paprikapoeder 1/2 theelepel gemberpoeder 100 gm belegen kaas 40 gm cashewnoten 1 zout 1 peper naar smaak. Andijvie of chinese kool wassen en in dunne reepjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken (pitjes en wit verwijderen) en in reepjes snijden. Aardappelen in 20 minuten koken met zout naar smaak. Kaas in kleine blokjes snijden en cashewnoten in stukjes snijden. Aardappelen afgieten, melk, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en peper naar smaak toevoegen en fijnstampen. Schep de noten en de kaasblokjes erdoor. Reepjes paprika erdoor mengen, goed roeren en ondertussen de stamppot heet laten worden. Op smaak brengen met peper en zout.