Vegetarische burritos

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

175 gm quorngehakt 2 eetlepels maisolie 1 grote ui fijngesneden 300 gm courgette in kleine blokjes 1 pak knorr burritos 125 ml zure room 50 ml yoghurt 6 grote andijviebladeren 1 zakje westland maaslandersuccessaus 185 ml halfvolle melk 1 ovenschaal ingevet Roerbak het quorngehakt in de olie goudbruin in 2-3 min. Voeg de ui en courgette toe en roer-bak nog ñ 3 min. Voeg de Burritos kruidenmix en l dl water toe en laat het mengsel ñ 2 min. stoven. Meng ondertussen het Burritos sauspoeder met de zure room en yoghurt. Verwarm de oven voor op 220øC. Verwarm de tortilla's volgens de beschrijving op het pak, bestrijk ze met de yoghurtsaus en leg op elke tortilla een andijvieblad. Verdeel het quornmengsel over het midden van de tortilla's, rol de tortilla's op en leg ze met de naad naar beneden naast elkaar in de ovenschaal. Bereid de suc- cessaus met de melk volgens de beschrijving op het zakje en schenk het over de tortilla's. Bak het gerecht in het midden van de oven in ñ 15 min. goudgeel.

Vegetarische burritos is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito's met kipvulling
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige chipolataburrito's met courgette
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Burritos De Verduras (burrito's Met Groentevulling)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Burritos
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept