1 zak chinese eiermie (250 g) 3 bakjes shii-takes (a 100 g) 1 struik paksoi (ca. 500 g) 1 zak bosuitjes (3 stuks) 4 eetlepels zonnebloemolie 1 theelepel honing 3 eetlepels sojasaus (zout) 4 eetlepels geroosterde sesamzaadjes (zakje a 2; 50 g) materialen wok Bereiden Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonvegen en halveren. Paksoi in repen snijden en wassen. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Shii-takes ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Honing en sojasaus erbij schenken en nog 1 minuut verwarmen. Bestrooien met bosuitjes en sesamzaad. Serveren met mie. Lekker met empeng of cassave kroepoek. Bevat per eenpersoonsportie energie 390 kCal - eiwit 13 g vet 16 g - koolhydraten 49 g