Roergebakken shii-takes met paksoi

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 zak chinese eiermie (250 g) 3 bakjes shii-takes (a 100 g) 1 struik paksoi (ca. 500 g) 1 zak bosuitjes (3 stuks) 4 eetlepels zonnebloemolie 1 theelepel honing 3 eetlepels sojasaus (zout) 4 eetlepels geroosterde sesamzaadjes (zakje a 2; 50 g) materialen wok Bereiden Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonvegen en halveren. Paksoi in repen snijden en wassen. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Shii-takes ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Honing en sojasaus erbij schenken en nog 1 minuut verwarmen. Bestrooien met bosuitjes en sesamzaad. Serveren met mie. Lekker met empeng of cassave kroepoek. Bevat per eenpersoonsportie energie 390 kCal - eiwit 13 g vet 16 g - koolhydraten 49 g

Roergebakken shii-takes met paksoi is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept