2 knoflookteentjes, fijngehakt 1 cm gemberwortel, fijngehakt 2 gedroogde rode pepertjes 4 lente-uitjes, fijngehakt 3 eetl. olie 350 g gekookte bietjes, in reepjes 175 g tuinbonen (diepvries) 225 g spinazieblaadjes zout peper 1 eetl sojasaus Knoflook, gember, pepertjes en lente-uitjes mengen. In wok 1,5 eetl olie verhitten en helft van knoflookmengsel 1 min. roerbakken. Bietjes toevoegen en 2 min. meebakken. Alles uit wok scheppen en apart zetten. Weer 1,5 eetl olie verhitten. Hierin andere helft van knoflookmengsel 1 min. roerbakken. Tuinboontjes toevoegen, wok afdekken en 5 min. zacht koken. Spinazie toevoegen en roerbakken tot het slinkt. Op smaak brengen met peper, zout en sojasaus/ Bietmengsel er voorzichtig doorscheppen en doorwarmen.
Roerbakschotel Met Bietjes, Spinazie En Tuinbonen is een recept van De Virtuele Keuken