Soja-Koriandernoedels Met Tofu En Paksoi (Foto)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 g paksoi 50 g geschaafde amandelen 1 pakje sofine tofu wokreepjes fris kruidig 3 eetlepels fijngehakte verse koriander conimex japanse sojasaus 0,5 pak (125 g) conimex wok noedels conimex wok olie conimex gembersiroop
Voorbereiding
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat sojasaus) aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Was en snijd ondertussen de paksoi in brede repen. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Rooster hierin de geschaafde amandelen al roerende snel licht bruin. Direct op een bord schuiven en laten afkoelen. Zet de wok weer op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de tofureepjes 3 minuten. Wok vervolgens de paksoi 5 minuten mee. Voeg 6 eetlepels sojasaus en 3 eetlepels gembersiroop toe en wok nog 1 minuut. Voeg de noedels en de helft van de amandelen en koriander toe en wok nog 1 minuut. Schep de noedels in diepe borden of kommen en bestrooi met de rest van de amandelen en koriander.

Soja-Koriandernoedels Met Tofu En Paksoi (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept