- Pel en snijd de ui in ringen.
- Was de limoen, rasp de schil en pers de limoen uit.
- Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in boogjes. Snijd het groen fijn.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de Quorn stukjes en de uienringen 3 minuten. Voeg de bleekselderij en de limoenrasp toe en roerbak ze ca. 3 minuten mee. Schep de afgekoelde noedels, de woksaus naar smaak (ca. 5 eetlepels) en het limoensap erdoor en verwarm het geheel nog enkele minuten.
- Schep de woknoedels in diepe borden of kommen. Bestrooi met het bleekselderijgroen Op tafel: Zet Conimex Kroepoek op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen. Lekker anders kan ook: In plaats van Quorn stukjes kun je ook Quorn fijngehakt, reepjes roerbakvlees of kipfilet gebruiken. De bleekselderij kun je eventueel vervangen door een (in ringen gesneden) prei. Bevat per portie: Energie: kcal 600 / eiwitten 23 g / vet 25 g / koolhydraten 72 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"2 "}