700 gram visfilet (vers of diepvries) wat zout en peper 2 eetlepels citroensap 1 prei 1 kleine rode paprika 75 gram champignons 2 eetlepels olijfolie 50 gram roomkaas 2 dl slagroom 1½ theelepel mosterd 3 eetlepels dillegroen (vers of diepvries)Voorbereiding : Als de visfilet uit de diepvries komt, dan moet deze uiteraard eerst ontdooien. Bestrooi de filets met wat zout en besprenkel ze met citroensap. Verwarm de oven voor op 200º C. Snijd de prei in stukjes van 4-5 cm en de stukjes in reepjes. Spoel nu de groente schoon en laat het water goed uitlekken. Snijd hierna de paprika in kleine blokjes en de champignons in plakjes.Voorbereiding : Verhit in een wok de olie en roerbak de prei, paprika en champignons gedurende 3 minuten. Voeg naar smaak wat zout en peper toe. Schep nu de groentes in een ovenschaal. Leg vervolgens de visfilets naast elkaar op het preimengsel. Roer nu de roomkaas los met slagroom en roer de mosterd en het dillegroen erdoor. Schep deze saus gelijkmatig over de visfilets. Dek de schaal af met aluminiumfolie (glimkant naar beneden) en plaats hem midden in de voorverwarmde oven. Laat de vis in 20 minuten gaar worden. Lekker met wat gekookte aardappeltjes en worteltjes
Visfilets op een bedje van prei en paprika met dillemosterds is een recept van De Virtuele Keuken