Oesters met zalm en selder met truffels

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 stronk selder 24 diepe of platte oesters 12 schijfjes verse zalm 1 sjalotje 120 gm boter 200 ml champagne 8 schijfjes truffel of 1 eetlepel tr; uffelpuree
Voorbereiding
: Haal de oesters uit de schelp en spaar het sap. Wikkel de oesters in zalmlintjes. Stoof een gehakt sjalotje in de boter aan en blus met de champagne en het oestersap, laat tot de helft inkoken en werk op met boter tot een gebonden saus. Snijd de selder in julienne en stoof aan in boter tot die zacht is, voeg er wat truffeljulienne of truffelpuree aan toe. Warm de ingepakte oesters op in de saus en serveer met de selder. Over peper het geheel en over strooi met truffel (facultatief) Bron: Mailinglist De Heksenketel :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

24.11.2002 :Fingerprint : 26450888,459712493,Kalorio

Oesters met zalm en selder met truffels is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept