Pikante vissaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 uien 2 teentjes knoflook 1 rode peper 2 rode paprika's 1 blikje royal mail ansjovis in olij; folie 1 schaaltje tilapiafilet (200 gr) 1 blik tomaatblokjes (400 gr)
Voorbereiding
swijze: uien en knoflook pellen en snipperen. peper halveren ,zaadjes verwijderen en peper fijnsnijden. paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. in pan olie van ansjovis verhitten. ui knoflook en peper 4 min fruiten. paprika toevoegen en nog 3 min meebakken. ansjovis en tilapiafilet in stukjes snijden . vis ,ansjovis en tomaatblokjes toevoegen en saus nog 5 min door en door verwarmen. op smaak brengen met zout en peper. Serveertips: spaghetti, penne, evt rijst is er lekker bij. ligt een beetje aan welke past je lekker vindt. wijn:salice salentino bianco serveren met ijsbergsla met vinaigrette Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1.01.2003 :Fingerprint : 26450888,459712506,Kalorio

Pikante vissaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept