2 uien 2 teentjes knoflook 1 rode peper 2 rode paprika's 1 blikje royal mail ansjovis in olij; folie 1 schaaltje tilapiafilet (200 gr) 1 blik tomaatblokjes (400 gr)Voorbereiding swijze: uien en knoflook pellen en snipperen. peper halveren ,zaadjes verwijderen en peper fijnsnijden. paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. in pan olie van ansjovis verhitten. ui knoflook en peper 4 min fruiten. paprika toevoegen en nog 3 min meebakken. ansjovis en tilapiafilet in stukjes snijden . vis ,ansjovis en tomaatblokjes toevoegen en saus nog 5 min door en door verwarmen. op smaak brengen met zout en peper. Serveertips: spaghetti, penne, evt rijst is er lekker bij. ligt een beetje aan welke past je lekker vindt. wijn:salice salentino bianco serveren met ijsbergsla met vinaigrette Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1.01.2003 :Fingerprint : 26450888,459712506,Kalorio