Risotto met zalm

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 gm verse zalm zonder graat 1 middelgrote ui, gesnipperd 1/2 venkelknol, in stukjes gesneden 1 small blikje zoete maïs, uitgelekt 100 gm diepvrieserwtjes 300 ml bouillon 100 ml witte wijn 100 ml water 1/2 theelepel(s) oestersaus 1 vers gemalen peper en zout 100 gm risottorijst 1 theelepel(s) zonnebloemolie 2 partjes limoen Pocheer de zalm in de witte wijn en het water gedurende 5 minuten. Haal de zalm eruit. Kook de venkel, de ui en de erwten zacht in het kookvocht gedurende 10 minuten. Doe de groenten bij de zalm en bewaar het kookvocht. Voeg de bouillon toe aan het kookvocht en houd dit warm. Verwarm in een andere pan de zonnebloemolie. Doe daar de risotto bij en kook die gedurende 2 - 3 minuten onder voortdurend roeren. Voeg eenderde van de bouillon met kookvocht toe en laat dit onder af en toe roeren inkoken tot het vocht bijna verdampt is. Voeg weer eenderde van de bouillon toe en herhaal dit proces. Voeg uiteindelijk de rest van de bouillon met het kookvocht toe samen met peper en zout naar smaak. Doe wat water bij het gerecht als de rijst nog niet gaar is. roer er de oestersaus, de maïs, de erwten, venkel en ui door en voeg op het allerlaatste de zalm toe. Garneren met partjes citroen. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.0

8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712512,Kalorio

Risotto met zalm is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept