4 roodbaarsfilets a 150 g 100 gm pimientos (paprika uit blik) 4 ansjovisfilets, grof gehakt 12 zwarte olijven, ontpit, grof gehak; t 1 teentje knoflook, gehakt 1 eetlepel(s) kappertjes 100 ml visfond 3 eetlepel(s) olijfolie 1 versgemalen peper 1 eetlepel(s) boter 500 gm spinazie, geplukt 1 sjalotje, gesnipperd Meng de pimientos met de ansjovis, olijven, knoflook, kappertjes, visfond, 2 el olijfolie en wat versgemalen peper. Bak de visfilets op de huidkant in circa 8 minuten bruin en gaar in de boter. Verhit 1 el olijfolie en zet hierin de spinazie samen met het sjalotje kort aan (30 sec.). Verdeel de spinazie over 4 borden. Leg de filets op de spinazie en geef er de tapenade bij. Serveertip: Geef er rijst bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :