4 eetlepel(s) visfond 4 draadjes saffraan 4 eetlepel(s) olie 4 eetlepel(s) blanke azijn 1 zout 1 peper 2 roodbaarsfilet (of victoriabaars)v; an ca. 200 gr 2 eetlepel(s) bloem 2 eetlepel(s) dieetmargarineVoorbereiding : Breng de fond met de saffraan aan de kook, klop de olie en de azijn er door, breng op smaak met zout en peper.Voorbereiding swijze: Halveer de filets in de breedte, meng op een plat bord de bloem met zout en peper door elkaar. Wentel de roodbaarsfilets erdoor en schud de overtollige bloem er af. Verhit de boter in de pan en bak de roodbaars in ongeveer 4/5 minuten lichtbruin, halverwege keren. Verwarm intussen de saus opnieuw. Verdeel de saus op 4 theeschoteltjes en leg de vis hierop. Serveertips: Garneer met een draadje saffraan en een toefje peterselie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 18.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712521,Kalorio