12 grote pasta schelpen 2 eetlepel(s) olie 1 gehakte ui 125 gm verse spinazie 1 eetlepel(s) vers gehakte basilicum 1 eetlepel(s) room 2 eetlepel(s) limoensap 350 gm krabvlees 125 gm ricotta 1 witte wijn 1 peper 1 zoutVoorbereiding swijze: Verwarm de oven op 180øC en kook de schelpen circa 10 minuten in water half gaar. Uit laten lekken en koud afspoelen. Verhit de olie en fruit de ui met peper en zout, roer dan de spinazie en de basilicum erdoor, voeg ook het limoensap toe en laat de spinazie in 2 minuten slap worden. Neem de pan nu van het vuur en voeg de krab en de risotto toe. Vul de schelpen met dit mengsel en schik ze in een ovenschotel. Zet ze afgedekt met alufolie in de oven circa 20 minuten in de oven. Maak voor erbij van wat met witte wijn gebluste gehakte sjalotten en room een iets ingedikte saus. Recipe by Mistermail :Stichworte : Visgerechten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)