Carnalencocktail met grapefruit

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 eetlepel(s) remia olijvonaise yoghurt 1/2 eetlepel(s) tomatenpuree 2 eetlepel(s) cointreau 50 ml friesche vlag langlekkerslagroom; stijfgeklopt 1 zout 1 peper 2 rode grapefruits 200 gm gepelde (hollandse)garnalen 50 gm walnoten grof gehakt 1/2 bakje tuinkers Meng de olijvonaise met de tomatenpuree, Cointreau en slagroom en breng op smaak met zout en peper. Schil de gra-pefruits dik, zodat ook het wit verwijderd wordt. Snij de partjes met een scherp mesje tussen de vliesjes uit en vang het vrijkomende sap op. Meng de grapefruitpartjes met het opgevangen sap, de garnalen en noten en verdeel dit over 4 coupes. Schenk de saus erover en gameer met tuinkers.
Voorbereiding
: ñ 10 min. Recipe by Tip Culinair Kerstpakket 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712399,Kalorio

Carnalencocktail met grapefruit is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept