300 gm scholfilet 1 eetlepel(s) citroensap 1 small courgette, in blokjes 3 bosuitjes, in ringetjes 4 eetlepel(s) crème fraïche 2 theelepel(s) kerriepoeder 1 eetlepel(s) fijngehakte peterselie (of uit de; diepvries van darégal) 1 zout 1 peper Spoel de scholfilets af onder stromend water en dep ze droog. Wrijf ze in met zout, peper en citroensap. Meng in een kom de courgette, bosui, crème fraïche, kerriepoeder en zout en peper naar smaak. Leg 2 scholfilets naast elkaar in een wijde magnetronschaal en schep het courgettemengsel erop. Leg de 2 andere scholfilets erop en strooi de peterselie erover. Laat de scholfilets afgedekt met een deksel of magnetronfolie in de magnetron in ca. 8-10 minuten op 600 Watteaspoon net aan gaar worden. Laat de scholfilets afgedekt nog enkele minuten nagaren. Lekker met rijst. 347 kcal / 1450 kj p.p. Bron: Tijd voor Vis :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :