100 gm roze garnalen 200 gm spaghetti 3 eetlepel(s) olijfolie 1 prei 1/4 liter kant-en-klare tomatensaus 100 gm verse roomkaas met kruiden 2 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook (of uit de d; iepvries van darégal) 1 zout 1 peper Kook de spaghetti in ruim kokend water met een snufje zout en een scheutje olie gaar. Afgieten en laten uitlekken en mengen met wat (vers gemalen) peper. Snijd de preien in zeer smalle ringen en bak ze in een diepe pan, in de olie zachtjes glazig. Roer de tomatensaus erdoor en breng het geheel aan de kook en laat de saus een paar minuten pruttelen. Verkruimel de verse roomkaas. Voeg de garnalen aan de saus en toe warm de saus nog 2 minuten door. Doe de spaghetti in een schaal, schep de saus erop en verdeel de verse roomkaas en de bieslook 725 kCal / 3040 kj Bron: Tijd voor Vis :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :