1 rode peper 1 rode paprika 2 stengels bleekselderij 1 winterwortel 125 gm komkommer 50 gm cashewnoten 50 gm taugé 125 gm gekookte tijgergarnalen 4 eetlepel(s) rijstazijn 2 theelepel(s) sesamolie 1 een stukje gemberwortel van ong. 2; cm 1 klein bosje verse koriander 1 versgemalen peper Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd hem in stukjes. Snijd het vruchtvlees van de paprika in reepjes, de bleekselderij in dunne boogjes, snijd de geschilde wortel in linten mbv een dunschiller, snijd de komkommer in dunne reepjes. Rooster de noten in een droge koekenpan lichtbruin en hak ze grof. Vermeng de bleekselderij, de wortel, de komkommer, de cashewnoten, de taugé, de garnalen en de helft van de rode peper. Klop een dressing van de azijn, de olie, de (geschilde) geraspte gemberwortel en versgemalen peper naar smaak. Schep de dressing door de salade. Snijd de koriander grof en bestrooi de salade ermee. bereidingstijd: ong. 10 minuten Bevat ong. 292 Kcal, 19 gr vet en 12 gr koolhydraten p.p. Bron: Margriet :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2