1 ui 2 theelepel(s) dieetmargarine 1 fijngehakt spaans pepertje 150 gm in plakjes gesneden champignons 1 eetlepel(s) bloem 150 gm champignons 150 ml kippenbouillon van 1/4 tablet 20 ml magere melk 20 ml sherry 30 gm pikante 30+ kaas 2 eetlepel(s) peterselie 180 gm uitgelekte tonijn uit blikVoorbereiding : Snijd de tonijn in stukjes, snipper de ui, hak de peterselie fijn, snijd de champignons in schijfjes.Voorbereiding swijze: Fruit de ui in de margarine , voeg het pepertje en de champignons toe en laat dit even mee fruiten. Strooi de bloem erover en voeg al roerend de bouillon en sherry toe tot de massa gaat binden. Voeg dan de rest van de ingrediënten erbij en laat alles door en door warm worden Serveertips: Lekker in een pasteitje, of nog beter met een beetje rijst of pasta :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 16.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712540,Kalorio