300 gm broccoli 600 gm aardappelen 6 sprietjes bieslook 1/2 bosjes peterselie 30 gm kervel 6 blaadjes basilicum 1 takje tijm 500 gm grietfilet 200 gm ham 200 ml room De in plakjes gesneden aardappelen en de broccoliroosjes apart pocheren in kokend gezouten water. Afgieten en laten uitlekken. De aardappelen en broccoli scikken in een beboterde ovenschotel met mootjes vis en fijngesneden hamreepjes. Elke laag bestrooien met gehakte tuinkruiden die zijn losgeklopt in room. Zo voortgaan tot alles opgebruikt is. GEdurende 20 minuten in een oven van 200°C en serveren Bron: Ann :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 15.01.2003 :Fingerprint : 26450888,459712550,Kalorio
Vislasagna met broccoli, tuinkruiden en aardappelen is een recept van De Virtuele Keuken