4 hele kleine zeebaar of, kabeljauw; of schelvis 2 eetlepel(s) olijfolie om te bestrijken 3 sjalotjes in dunne ringen 1 eetlepel(s) kappertjes 6 zongedroogde tomaatjes 8 zwarte olijven in plakjes 1 geraspte schil van een citroen + s; ap 1 teentje knoflook fijngehakt 1 theelepel(s) paprikapoeder zout versgemalen pep; er 4 stukken alluminiumfolie dubbeldik, met olijfolie bestrijken. vis in het midden erop leggen. ingredienten verdelen erop. besprenkelen met citroensap en paprikapoeder. goed dichtvouwen. in het midden van de oven in 15-20 min gaar laten worden. of op de barbecue in 8-10 min. Serveertips: witte wijn erbij gebakken aardappeltjes of puree of aardappelkroketjes. Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2