Vissoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gm schelvisfilet 25 gm gesneden groente (ui, wortel, groe; n paprika en prei) 1 eetlepel(s) olie 1 tomaat 1 zout 1 peper 1 stukje saffraan Stoof de gesneden groenten en 1 eetlepel olie. Stukje saffraan, peper, tomaat en bouillon toevoegen. Dit circa 15 minuten laten koken en vervolgens de 100 gram schelvisfilet erbij doen. Het geheel nog 10 minuten laten trekken en afmaken met wat aroma of worchestersaus. Bron: Recept van E.G.A.-Nederland :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

24.0

8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712553,Kalorio

Vissoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept