Vissoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 small ui 3 tomaten 1 dunne prei 1 teen knoflook 10 gm boter of margarine 100 ml droge witte wijn (bv blanc de blan; cs) 1 dille 1 enkele peperkorrels 300 gm verse kabeljauw, schelvis of wijti; ng 100 gm tonijn uit blik 100 gm garnalen 1 peterselie 1 zout 1 koffieroom De ui schillen en fijnsnijden. De tomaten ontvellen en in stukken snijden. De prei in dunne ringen snijden en wassen. De knoflook uitpersen. De boter verhitten en hierin ui, tomaten, prei en knoflook ca. 5 minuten fruiten. 9 dl water, de wijn, een mespunt dille en de peperkorrels toevoegen. Hierin de kabeljauw (of andere vis) zachtjes gaar koken in ca. 30 minuten. De tonijn laten uitlekken. De peterselie wassen en fijnknippen. Uit Avro's slankmenu boek :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

0.0



3.2002 :Fingerprint : 26450888,459712554,Kalorio

Vissoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept