1 wit of bruin casinobrood 5 tomaten 250 gm ricotta of kwark 125 gm zure room 3 bosuitjes in ringetjes 300 gm gerookte zalm in blokjes 15 gm fijngehakte kervel of peterselie 1 zout 1 versgemalen witte peper Snijd rondom de korstjes van het brood en snijd het brood in de lengte in 5 plakken van ca. 1 1/2 cm dik en leg elke plak in de lengte op een stuk plastic folie. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Roer in een kom de ricotta met de zure room los en schep de blokjes zalm en tornaat, de uiringetjes en de kervel erdoor. Breng dit mengsel op smaak met zout en peper. Bestrijk de plakken brood royaal met het zalmmengsel. Rol de plakken brood met behulp van het folie (begin aan een korte kant) stevig op tot korte dikke rollen waarin de vulling als een spiraal zichtbaar is. Verpak de rollen stevig in het folie en laat ze in de koelkast in minstens 1 uur stevig worden. Snijd elke rol in 4-5 plakken en leg deze dakpansgewijs op een schaal. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2