4 stukken zalmfilet (150 gelk, diep; vries) 200 gm peultjes 2 eetlepel(s) olijfolie 200 gm jonge geschrapte worteltjes 375 gm voorgekookte minikrieltjes 4 eetlepel(s) witte wijn 125 gm verse kruidenroomkaas 1 zout 1 peper Wijntip: Alsace Riesling, droge, zuivere, witte wijn. Gastronomische wijn bij uitstek. Stap 1: Spoel de zalmfllets af onder de koude kraan en dep ze droog. Kruid ze naar smaak met zout en peper. Leg de zalmfllets in het midden van een grote magnetronschaal. Stap 2: Haal de peultjes af. Snijd de worteltjes in dunne plakjes. Leg de worteltjes, peultjes en de minikrieltjes door elkaar rondom de zalmfllets, besprenkel met de olijfolie en de wijn. Stap 3: Dek de schaal af en zet de zalmschotel 12 minuten in de magnetron (400W).Verdeel de roomkaas over de zalmschotel en zet het afgedekt nog 5 minuten in de magnetron, Recipe by Tijd voor Vis :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2