2 zalmfilets van ongeveer een ons 1 zakje viskruiden 1 grote winterwortel 100 gm peultjes 1 prei (niet te groot) 50 gm sperciebonen 1/2 gele paprika 1 klein bakje honing-mosterd vinaigr; ette (albert heijn) 2 eetlepel(s) groentesaus-poeder 1 water 150 gm tagliatelleVoorbereiding stijd 20-30 minutenVoorbereiding Schrap de wortel, snijdt deze in stukken van ongeveer 5 cm. Snijdt deze stukken vervolgens in kleine dunne reepjes (juliënne). Haal de puntjes en rengen van de peultjes en de sperciebonen. Was de groenten met koud water. Snijdt de prei in ringetjes en de paprika in blokjes.Voorbereiding swijze Schep in de ovenschaal 3 eetlepels water. Wrijf de zalmfilet in met de viskruiden en leg ze in de schaal. Verdeel over beide filets 2 à 3 theelepels vinaigrette. "Kook" de zalmfilets in de magnetron (volg hierbij de gebruiksaanwijzing van je magnetron). Met uitzondering van de paprika doe je nu alle groenten in 1 pan, doe hierbij water en kook dit zo'n 10 minuten. Giet de groenten dan af, en roer het groentesauspoeder door de groenten heen. Maak de tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing klaar. Haal de ovenschaal uit de magnetron en haal de zalmfilets uit de schaal. Leg dan de gekookte tagliatelle onderin de schaal, verdeel de groenten hierover en leg de zalm er bovenop. Zet alles nog 2 minuten in de magnetron op vol vermogen, zodat alles nog even goed doorgewarmd wordt. Serveertips Lekker met een groene salade, die je kunt aanmaken met de overgebleven vinaigrette. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 16.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712568,Kalorio
Zalmfilet met tagliatelle en verse groenten is een recept van De Virtuele Keuken