Hollandse garnalentorentjes met mosterd-mayonaise

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

200 gm hollandse garnalen 4 tomaten 8 eetlepel(s) mayonaise 1 1/2 theelepel(s) grove mosterd 2 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook 1 slaolie 4 blaadjes sla Leg de tomaten 12 tellen in kokend water. Spoel ze af onder de koude kraan. Schil en halveer ze, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng de mayonaise met de mosterd. Voeg de garnalen, de tomaat en de bieslook toe. Bestrijk 4 kleine hoge gladde vormpjes of koffiekopjes met een beetje slaolie en vul ze met het garnalenmengsel. Laat ze tot gebruik in de koelkast staan. Keer de vormpjes om op 4 bordjes en laat de garnalentorentjes er voorzichtig afglijden. Garneer met de blaadjes sla en sprietjes bieslook. 372 kCal/ 1560 kj p.p. Bron: Tijd voor vis :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

9.0

5.2002 :Fingerprint : 26450888,459712454,Kalorio

Hollandse garnalentorentjes met mosterd-mayonaise is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept