8 scampi 1/2 liter courtbouillon 150 gm rijst 1/2 komkommer 1 sinaasappel 1 grapefruit 1 kerrie 100 gm champignons 1 citroen 1 1/2 deciliter mayonaiseVoorbereiding : Pocheer de scampi gedurende 6 minuten in de courtbouillon. Kook de rijst. Maak de mayonaise. Voeg er een theelepel kerrie bij. Schil de komkommer, haal er de pitjes uit en snij het vlees in kleine brunoise. Was de champignons en snij ze in dunne plakjes. Zet ze in water en voeg wat citroensap toe. Schil de sinaasappel, haal de partjes uit de velletjes en snij ze in brunoise. Snij de grapefruit doormidden. Haal er met een grapefruitmesje de partjes uit en snij ook deze klein. Pel de scampi. Snij ze in stukjes. Meng in een kom de scampi, grapefruit, sinaasappel, komkommmer en uitgelekte champignons. Meng een deel van de mayonaise voorzichtig door de rest. Deponeer de afgekoelde rijst in een ring op de serveerschaal. Leg in het midden de salade, geef er de rest van de mayonaise over en serveer. Recipe by Mistermail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :