Arroz con mariscos (rijst met zeevruchten)

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 el olie 1 ui, gesnipperd 300 g risottorijst 2 teentjes knoflook, gepeld 1 gedroogde chilipeper, verkruimeld 1 kippenbouillontablet 150 g tuinerwten (diepvries) 2 bakjes fruits de mer (à 150 g) 4 takjes peterselie, fijngehakt 1 limoen, in partjes In braadpan olie verhitten. Ui en rijst in 5 min. zachtjes glazig bakken. Knoflook erboven uitpersen. Peper en bouillontablet erboven verkruimelen, 700 ml water toevoegen en geheel aan de kook brengen. Rijst 10 min. onafgedekt zachtjes koken. Tuinerwten en fruits de mer erdoor scheppen. Rijst in nog 10 min. zachtjes gaar koken. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erover strooien en limoenpartjes op rijst leggen. voedingswaarde : 435 kcal p.p.

Arroz con mariscos (rijst met zeevruchten) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Arroz con pollo
Bekijk recept
Arroz tapado
30 min-
Bekijk recept
Arroz a la cubana
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arroz con leche uit Cuba (rijst met melk)
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept