2 el olie 1 ui, gesnipperd 300 g risottorijst 2 teentjes knoflook, gepeld 1 gedroogde chilipeper, verkruimeld 1 kippenbouillontablet 150 g tuinerwten (diepvries) 2 bakjes fruits de mer (à 150 g) 4 takjes peterselie, fijngehakt 1 limoen, in partjes In braadpan olie verhitten. Ui en rijst in 5 min. zachtjes glazig bakken. Knoflook erboven uitpersen. Peper en bouillontablet erboven verkruimelen, 700 ml water toevoegen en geheel aan de kook brengen. Rijst 10 min. onafgedekt zachtjes koken. Tuinerwten en fruits de mer erdoor scheppen. Rijst in nog 10 min. zachtjes gaar koken. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erover strooien en limoenpartjes op rijst leggen. voedingswaarde : 435 kcal p.p.
Arroz con mariscos (rijst met zeevruchten) is een recept van De Virtuele Keuken