Forel met pecannoten

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 forelfilet (210 gr) 1 el volkorenmeel of bloem 1 tl plantaardige olie 1 tl dieetmargarine 15 gr pecannoten, fijngehakt 50 ml droge witte wijn 1 el citroensap 1 tl fijngehakte verse peterselie ,5 tl Worcestershire sauce
Voorbereiding
: Bestuif de forelfilet met volkorenmeel of bloem. Verhit de olie en de dieetmargarine in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de forelfilet 2 tot 3 minuten aan elke kant. Schep de forelfilet op een schaal en houd deze warm. Bak de pecannoten 1 tot 2 minuten rondom goudbruin in dezelfde pan op laag vuur. Schep de noten regelmatig om. Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat het geheel 1 tot 2 minuten, al roerend, doorwarmen. Giet dit mengsel over de forelfilet. Eet smakelijk!

Forel met pecannoten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept