2 sinaasappels 1 limoen 1 teentje knoflook, gepeld 4 roodbaarsfilets 1 gedroogde chilipeper, verkruimeld 1 rode ui, gesnipperd 125 ml crème fraîche Een sinaasappel en limoen uitpersen. Knoflook boven sap uitpersen. Visfilets naast elkaar in ovenschaal leggen. Bestrooien met zout en chilipeper. Sap erover schenken. Visfilets 15 min. bij kamertemperatuur marineren, halverwege keren. Andere sinaasappel dik schillen en in partjes verdelen. Over voorverwarmen op 200°C. Ui over vis strooien. In midden van oven vis in ca. 20 min. gaar laten worden. Uit oven crème fraîche op vis scheppen en garneren met partjes sinaasappel. Serveren met rijst en een frisse salade. voedingswaarde : 325 kcal p.p.
Huachinango al la naranja (roodbaars met sinaasappel) is een recept van De Virtuele Keuken