Huachinango al la naranja (roodbaars met sinaasappel)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 sinaasappels 1 limoen 1 teentje knoflook, gepeld 4 roodbaarsfilets 1 gedroogde chilipeper, verkruimeld 1 rode ui, gesnipperd 125 ml crème fraîche Een sinaasappel en limoen uitpersen. Knoflook boven sap uitpersen. Visfilets naast elkaar in ovenschaal leggen. Bestrooien met zout en chilipeper. Sap erover schenken. Visfilets 15 min. bij kamertemperatuur marineren, halverwege keren. Andere sinaasappel dik schillen en in partjes verdelen. Over voorverwarmen op 200°C. Ui over vis strooien. In midden van oven vis in ca. 20 min. gaar laten worden. Uit oven crème fraîche op vis scheppen en garneren met partjes sinaasappel. Serveren met rijst en een frisse salade. voedingswaarde : 325 kcal p.p.

Huachinango al la naranja (roodbaars met sinaasappel) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexico: Huachinango En Naranjas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Huachinango Veracruzano
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept