2 mango’s 1 eetlepel ketjap asin 4 zalmfilets van 200 gram elk 4 lente/bosuitjes 50 gram boter wat zout en wat versgemalen peper 1 klein blikje kokosmelk (pakweg 160 ml) of; santen 2 eetlepels fijngehakte peterselieVoorbereiding : Schil de mango’s. Snijd het vruchtvlees van de pitten. Hak het vruchtvlees nu in kleine stukjes en roer de ketjap erdoor. Controleer de zalmfilets op achtergebleven graten. Maak de lente/bosuitjes schoon en snijd de uitjes, inclusief het mooie groene gedeelte, in dunne ringen.Voorbereiding : Verhit de boter in een koekenpan. Bak de zalmfilets op een niet te hoog vuur in pakweg 8 minuten nét gaar. Draai de filets halverwege de baktijd om. Bestrooi ze nu met wat zout en wat versgemalen peper. Giet vervolgens de kokosmelk in de pan en verwarm deze melk. Schep de visfilets uit de pan en houd ze warm. Verwarm de kokosmelk opnieuw en voeg de uiringetjes toe. Roer alles goed om. Breng de saus eventueel op smaak met een beetje zout en peper. Verdeel de zalmfilets en de saus over warm gemaakte borden. Schep op elke filet fijngehakte mango en garneer met fijngehakte peterselie. Eet bij dit heerlijke gerecht (bijvoorbeeld) broccoli en gele rijst.