Erwten-wortelschotel met vis

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 g kabeljauwfilet (diepvries) peper zout 2 eetlepels geraspte 40+ kaas 400 g wortelen 600 g doperwten (2 pakjes diepvries) 1 zakje kruidensaus (mccormick) Oven voorverwarmen op 200°C of gasstand

4. Ovenschaal invetten, vis met peper en zout bestrooien, in schaal leggen en 2 eetlepels water in schaal schenken. Vis ca. 15 minuten in oven stoven. Intussen wortelen schoonmaken en in stukjes snijden. Wortelen met doperwten ca. 8 minuten in water met wat zout koken. Saus bereiden volgens bereidingswijze op zakje. Afgegoten groenten over vis verdelen. Saus erover schenken. Bestrooien met kaas. Vis nog 10 à 15 minuten in midden van oven bakken.

Erwten-wortelschotel met vis is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept