Forel au bleu

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 forellen 200 ml wittewijnazijn 50 gm boter en wat gehakte peterselie 1 peper 1 zout ----VOOR DE COURTBOUILLON---- 1 ui 1 selderijstengel 2 wortelen 1 kruidentuiltje (peterselie, tijnt,; laurier) 2 eetlepels wittewijnazijn
Voorbereiding
: Doe in een pan een liter water, de fijngesneden groenten, de kruiden, de azijn, peper en zout. Breng aan de kook en laat een kwartier doorzieden. Laat vervolgens afkoelen. Breng in een steelpannetje 20 cl azijn aan de kook. Giet deze over de forellen en laat afkoelen. Leg de afgekoelde forellen in een braadpan en [eng aan met de gezeefde court-bouillon. Breng langzaam aan de kook en laat zo'n 10 minuten doorzieden. Haal de forellen voorzichtig uit de pan en leg ze op een dienschotel of op borden. Schenk er wat gesmolten boter met peterselie over. Gerecht opgegeven door: vifke :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 31.0

8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712407,Kalorio

Forel au bleu is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met bleu de Gex
20 min
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept