- Laat de atjar uitlekken in een vergiet.
- Meng in een kom 3 eetlepels olie met het citroensap en 3 eetlepel sweet chili saus. Roer de atjar, de wortelreepjes, de alfalfa en de mihoen erdoor en even laten trekken.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de garnalen in ca. 3 minuten gaar. Schep er 3 eetlepels sweet chili saus door en bak deze 1 minuut mee.
- Schep de mihoen-atjarsalade in een grote schaal en geef de gewokte garnalen met sweet chili saus er apart bij. Op tafel: Zet Conimex Kroepoek op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen. Lekker anders kan ook: Heb je liever vlees dan garnalen, neem dan blokjes kipfilet (8 minuten roerbakken) of blokjes biefstuk (3 minuten roerbakken). En heb je geen alfalfa, gebruik dan taugé of reepjes sla. Bevat per portie: Energie: kcal 600 / eiwitten 20 g / vet 25 g / koolhydraten 75 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"4 "}