4 bruine pistoletjes (afbak) 3 eetlepel(s) olijfolie 1 zak ratatouille groentemix (400 gr; ) 2 blikken tomaatblokjes (a 400 gr) 2 visbouillonblokjes 1 pakje kabeljauwfilet, graatvrij (d; iepvries 200 gr) 1 bakje ah fruit de mer (zeevruchten; 150 gr) 1 potje tapenade met gedroogde tomaa; tjes (140 gr)Voorbereiding swijze: oven voorverwarmen op 200 gr. broodjes afbakken. in braadpan olie verhitten . groentemix ca 3 min roerbakken. tomaatblokjes bouillonblokjes en 1/2 lt water toevoegen en aan de kook brengen. intussen kabeljauw in stukjes snijden. kabeljauw en fruit de mer toevoegen en ca 3 min zahtjes meekoken. soep op smaak brengen met zout en peper. soep serveren met warme broodjes en tapenade. Serveertips: wijn: undurraga sauvignon blanc knoflook kan natuurlijk ook heerlijk door de soep gedaan worden. Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :