250 gr schijven ananas in eigen sap uit bl; ik, uitgelekt (bewaar het 1 eetl sojasaus 4 eetl rode-wijnazijn 2 eetl suiker 1 eetl tomatenpuree 2 eetl droge sherry 2 eetl maizena 2 eetl plantaardige olie 1 kleine ui, geschild en in plakjes gesneden 1 rode paprika, zonder zaad en zaadlijsten; en in dunne plakjes gesn 2 wortelen, schoongeboend en in plakj; es gesneden 2,5 cm verse gemberwortel, geschild en fij; ngehakt 225 gr waterkastanjes uit blik, uitgelekt; en in plakjes gesneden 100 gr kleine champignons, in plakjes gesn; eden 50 gr schelvisfilet, zonder vel en in blo; kjes gehakt 200 gr voorgekookte garnalen, gepeld en in; dien nodig ontdooid 250 gr taugé 1. Snijd elke schijf ananas in blokjes. Vul het sap aan met water tot 3 dl. Voeg sojasaus, azijn, suiker, tomatenpuree, sherry en maizena toe. Roer het tot een gladde massa.
2. Verhit de olie in een wok of grote koekenpan met anti-aanbaklaag. Bak ui, paprika, wortel en gember al roerend 3 minuten op hoog vuur. Voeg ananas, waterkastanjes en champignons toe en roerbak nog eens 2 minuten.
3. Roer het aangemaakte ananassap door het mengsel in de pan. Breng dit al roerend aan de kook. Voeg schelvis en garnalen toe en laat ze 2 - 3 minuten pruttelen tot ze gaar zijn. Roer er de taugé door en laat die warm worden. Dien het gerecht direct op.