Spaghetti met mossel-tomatensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 ui 500 g tomaten 8 gevulde groene olijven 300 g spaghetti 3 el (olijf) olie 1 teentje knoflook 1 dl tomatensap 1/2 dl droge witte wijn 1 tl oregano 1 1/2 tl basilicum zout peper 1 tl suiker 300 g gekookte mosselen Ui pellen en heel fijnsnipperen. Tomaten enkele tellen onderdompelen in kokend water. Ontvellen. Halveren en zaadjes verwijderen. Tomaten in kleine stukjes snijden. In pan spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan olie verhitten. Ui ± 2 min. zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Toevoegen: tomaat, tomatensap, wijn, oregano, basilicum, zout, peper en suiker. Zonder deksel ± 7 min. stoven. Olijven en mosselen toevoegen. ± 3 min. meestoven. Op smaak brengen met zout en peper. Spaghetti afgieten. Overdoen in schaal. Mossel-tomatensaus erop scheppen. Lekker met kropsla. voedingswaarde : 450 kcal p.p. voor- / bereidingstijd : 15 / 20 minuten

Spaghetti met mossel-tomatensaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept