4 eetlepels plantaardige olie 1 ui, zeer fijn gehakt 2 theel. fijngesneden gemberwortel 1 groene paprika, fijngehakt 1 rode paprika, fijngehakt 4 rijpe tomaten, fijngesneden 1 eetl. tomatenpuree 1 theel. cayennepeper 225 g gepelde garnalen 200 g krabvlees 4 eetl. paneermeel 1 citroen of limoen zout Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit de ui, gemberwortel, paprika en tomaten tot ze zacht zijn. Voeg tomatenpuree en cayennepeper toe en laat nog een paar minuten meefruiten. Schep de garnalen en het krabvlees erdoor, voeg zout naar smaak toe en laat dat mee warmen. Schep deze substantie in krabschelpen of ovenschaaltjes. Bestrooi de schaaltjes met paneermeel en druppel de rest van de olie erover. Verwarm een paar minuten onder de grill en serveer met partjes citroen of limoen en brood.